27520 97971
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 59€

Η συλλογή Dolce από την Dolce & Gabbana, ξεκίνησε το 2014 με την πρώτη έκδοση Dolce, και αντιπροσωπεύει ένα συναισθηματικό και αισθησιακό ταξίδι στη Σικελία, την προέλευση και την έμπνευση του διάσημου δίδυμου της μόδας.

Το πρώτο άρωμα Dolce, ακολούθησε το Dolce Floral Drops το 2015, το Dolce Rosa Excelsa το 2016 και το Dolce Garden το 2018. Η συλλογή έχει σχεδιαστεί για να μεταφέρει το αίσθημα της ευτυχίας, να αναδείξει τη θετική ενέργεια των επιλεγμένων λουλουδιών και να γιορτάσει τη Σικελία.

Το πέμπτο άρωμα της σειράς Dolce, βάζει το λουλούδι peony σε ένα βάθρο, ως σύμβολο της θετικής ενέργειας. Η σύνθεση είναι νοσταλγική και θηλυκή, γεμάτη με φρεσκάδα, ζουμερή και φρουτώδης, πλούσια με άνθη και τη απαλότητα του μελιού.

Στο άνοιγμα του Dolce Peony, υπάρχουν λαμπερές νότες από περγαμόντο και αχλάδι nashi, πασπαλισμένες με ροζ πιπέρι.

Η καρδιά αναπτύσσει ένα μπουκέτο λουλουδιών από παιώνιες, διακοσμημένο με λουλούδια φρέζιας και βουλγαρικά τριαντάφυλλα και ακολουθείται από ευαίσθητα ζεστά αρώματα από κίτρινο νέκταρ δαμάσκηνου Mirabelle, ξυλώδεις νότες πατσουλί, μέλι και κεχριμπάρι που γλυκαίνουν το φινίρισμα.

Το Dolce Peony θα διατίθεται σε Eau de Parfum 30, 50 και 75ml, σε μωβ φιάλη κλεισμένο  με μωβ καπάκι με τη μορφή λουλουδιού. Ο λαιμός της φιάλης είναι διακοσμημένος με μαύρο τόξο.

Το άρωμα κυκλοφόρησε στην αγορά το 2019.

Βρείτε το στο κατάστημά μας εδώ