27520 97971
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 59€

Αποστολές / Επιστροφές


Αποστολές

Η παραγγελία σας αποστέλλεται σε ολόκληρη την Ελλάδα μέσω υπηρεσίας ταχυμεταφορών (Courier).

Για παραγγελίες άνω των 59 € (συνολική αξία προϊόντων), η αποστολή πραγματοποιείται δωρεάν σε ολόκληρη την Ελλάδα (εξαιρούνται οι παραγγελίες με αντικαταβολή, όπου υπάρχει κόστος 2,00 €).

Για παραγγελίες μέχρι 59 € η αποστολή κοστίζει 2,90 € (εξαιρούνται οι παραγγελίες με αντικαταβολή, όπου υπάρχει επιπλέον κόστος 2,00 €).

Οι αποστολές εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης, εξυπηρετούνται από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία. Το κόστος αποστολής εξαρτάται από το συνολικό βάρος και τον εκάστοτε τιμοκατάλογο δεμάτων εξωτερικού των ΕΛΤΑ. Πριν κάνετε την παραγγελία σας, ρωτήστε μας για το κόστος. Σημαντικό: Οι αποστολές εντός Ε.Ε. αποστέλλονται αφού πρώτα εξοφληθούν.

Η αποστολή πραγματοποιείται μέσα σε 2 εργάσιμες ημέρες από την λήψη της πληρωμής. Σημαντικό: Οι παραγγελίες με αντικαταβολή αποστέλλονται μόνο εφόσον επιβεβαιωθούν τηλεφωνικά.

Η παράδοση γίνεται σε 1-2 εργάσιμες ημέρες για τα μεγάλα αστικά κέντρα, και 2-5 εργάσιμες ημέρες για τις απομακρυσμένες/δυσπρόσιτες περιοχές. Η Pure Beauty δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις στην παράδοση της παραγγελίας σας, η οποία οφείλεται σε απεργίες, αργίες ή/και δυσμενή καιρικά φαινόμενα.

 

Επιστροφές

Σύμφωνα με όσα προβλέπει η νέα Οδηγία 2011/83/ΕΕ σχετικά με τα δικαιώματα των καταναλωτών, η οποία ενσωματώθηκε στο ελληνικό δίκαιο με την Κοινή Υπουργική Απόφαση Ζ1-891(ΦΕΚ Β΄ 2144/30.08.2013) που τέθηκε σε ισχύ στις 13.06.2014, μπορείτε να επιστρέψετε ολόκληρη ή μέρος της παραγγελίας σας εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την παραλαβή.

Προϋπόθεση είναι να επικοινωνήσετε πρωτίστως με την Pure Beauty στο sales@purebeauty.gr, ή στο 27520 97971.

Το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία, να είναι αχρησιμοποίητο και σφραγισμένο (κατά περίπτωση).

Επίσης, την επιστροφή πρέπει να συνοδεύει το παραστατικό που εκδόθηκε και αφορά την παραγγελία (απόδειξη Λιανικής Πώλησης ή τιμολόγιο)

Σε περίπτωση λανθασμένου ή κατεστραμμένου προϊόντος κατά την παράδοση, τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν την Pure Beauty, σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση τα έξοδα βαρύνουν τον πελάτη. Αφού λάβουμε το προϊόν και επιβεβαιώσουμε την κατάστασή του, σας επιστρέφουμε την αξία του/των προϊόντος/ντων σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε, εντός 3 εργάσιμων ημερών.

Σε περίπτωση που επιστραφούν ελλιπή προϊόντα με υπαιτιότητα του πελάτη, η PureBeautyδιατηρεί το δικαίωμα να παρακρατηθεί ποσό από το συνολικό πληρωθέν.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Εάν κατά την παράδοση της παραγγελίας σας διαπιστώσετε ότι το πακέτο είναι αλλοιωμένο καθ' οποιονδήποτε τρόπο (χτυπημένο, βρεγμένο, ανοιγμένο), παρακαλείσθε να μην αποδεχθείτε την παραλαβή του από τον courier, ώστε αυτό να επιστραφεί σε εμάς. Κατόπιν τούτου, επικοινωνούμε μαζί σας για τη διευθέτηση της παραγγελίας σας.