27520 97971
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 59€

Οροι Χρήσης


Η PureBeauty παρέχει στους χρήστες του τη δυνατότητα να πραγματοποιούν παραγγελίες 365 ημέρες το χρόνο, 24 ώρες την ημέρα μέσω της ιστοσελίδας του ηλεκτρονικού καταστήματος purebeauty.gr.  «Πελάτης» είναι το άτομο που αγοράζει προϊόντα από το purebeauty.gr. «Προϊόντα» είναι τα αντικείμενα που πωλούνται από το purebeauty.gr στον «Πελάτη» και για τα οποία υπάρχει ισχύουσα και νόμιμη απόδειξη λιανικής πώλησης. Οι όροι χρήσης δεν επηρεάζουν την ισχύ και την εφαρμογή των συνταγματικών δικαιωμάτων του Ελληνικού Κράτους.


 Όροι Προστασίας Δεδομένων


Το ηλεκτρονικό κατάστημα purebeauty.gr θεωρεί κάθε πληροφορία που παρέχει ο χρήστης σχετικά με προσωπικά του δεδομένα ή την παραγγελία του απόρρητη και δεσμεύεται πως δε δημοσιοποιεί, ανταλλάσσει, πωλεί ή αποκαλύπτει τα προσωπικά στοιχεία του Πελάτη σε τρίρους. Εξαίρεση αποτελεί η περίπτωση που αυτά ζητηθούν από κάποια Δημόσια Αρχή κ.α. ή θεωρηθεί πως το περιεχόμενο της επικοινωνίας θίγει το ηλεκτρονικό κατάστημα purebeauty.gr. Ο Πελάτης έχει το δικαίωμα ανά πάσα στιγμή να ζητήσει τη διαγραφή του από τη βάση δεδομένων του ηλεκτρονικού καταστήματος εφ όσον δεν επιθυμεί πλέον τις υπηρεσίες που προσφέρονται, αλλά σε περίπτωση επανεγγραφής του, δε θα δικαιούται όσα προνόμια είχε αποκτήσει πρωτύτερα.
 

Χρήση των υπηρεσιών του purebeauty.gr


Ο Πελάτης οφείλει κατά τη χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος purebeauty.gr να σέβεται τα πνευματικά δικαιώματα τρίτων (όπως περιγράφεται στην αντίστοιχη παράγραφο), να τηρεί τους όρους χρήσεως και να παρέχει τα αληθή προσωπικά του στοιχεία, τα στοιχεία παράδοσης και πληρωμής όπως ζητούνται στη σελίδα «Καλάθι Αγορών» για να εξασφαλίζεται η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του. Επίσης δεσμεύεται πως δε θα κάνει χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος purebeauty.gr για την τέλεση αξιόποινων πράξεων σύμφωνα με το Δίκαιο του Ελληνικού Κράτους. Σε περίπτωση παροχής ψευδών στοιχείων το ηλεκτρονικό κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την παροχή υπηρεσιών ή / και την ολοκλήρωση και αποστολή παραγγελίας.
Ο Πελάτης συμφωνεί πως δε θα κάνει χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος purebeauty.gr για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους περιεχομένου που είναι παράνομο, προσβλητικό ή βλαπτικό για το purebeauty.gr και τους χρήστες του ή για το οποίο δεν έχει δικαίωμα μετάδοσης.
Η καθυστερημένη παράδοση προϊόντων δε δίνει το δικαίωμα στον Πελάτη να αρνηθεί την εξόφληση της παραγγελίας του, ή να μην πραγματοποιήσει τη συναλλαγή.
Τέλος ο Πελάτης συμφωνεί πως τα μέλη, οι συνεργάτες και οι υπάλληλοι της PureBeauty δεν ευθύνονται για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει από τρίτα μέλη που χρησιμοποιούν τον ιστότοπο purebeauty.gr. Κάθε χρήση αντίθετη προς τα ανωτέρω εκτός των τυχών ή και αστικών κυρώσεων επιφέρει και διακοπή των παρεχόμενων υπηρεσιών χωρίς καμία ειδοποίηση.

Η χρήση των υπηρεσιών που προσφέρει το ηλεκτρονικό κατάστημα e purebeauty.gr καθώς και η εγγραφή του Πελάτη σε αυτό συνεπάγεται πως αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους Όρους Χρήσης. Παρακαλούμε μην προχωρήσετε σε εγγραφή ή παραγγελία αν δεν αποδέχεστε αυτούς τους όρους. Το ηλεκτρονικό κατάστημα purebeauty.gr διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης των Όρων αυτών οποιαδήποτε στιγμή το κρίνει απαραίτητο, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση προς τον Πελάτη πλην της δημοσίευσης τους στην ιστοσελίδα του.

Συμβουλή: Μην αποκαλύπτετε σε τρίτους το όνομα χρήστη σας, τον κωδικό σας καθώς και τα προσωπικά σας δεδομένα όσον αφορά τα στοιχεία του τρόπου πληρωμής προς το ηλεκτρονικό κατάστημα μας. Επίσης μην ξεχνάτε να εξέρχεστε από το λογαριασμό σας στο τέλος της περιήγησης στον ιστότοπο purebeauty.gr, σε περίπτωση που δεν εισέρχεστε από τον προσωπικό σας υπολογιστή. Παρακαλούμε, ενημερώστε μας άμεσα σε περίπτωση που αντιληφθείτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση του λογαριασμού σας!


Το ηλεκτρονικό κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει ή να διακόψει τις υπηρεσίες που προσφέρει με ή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Το ηλεκτρονικό κατάστημα purebeauty.gr δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε απώλεια δεδομένων ή άλλη ζημία του παραλήπτη ή τρίτων, οφειλόμενο είτε σε χρήση είτε σε καθυστερημένη διαβίβαση, υποκλοπή, αλλοίωση ή μόλυνση με ιούς. Εναπόκειται αποκλειστικά στον παραλήπτη η ευθύνη για την προστασία του συστήματός του από ιούς και την αποδοχή ηλεκτρονικών μηνυμάτων. Το purebeauty.gr και οι συντελεστές στη δημιουργία και συντήρησή του δε φέρουν ευθύνη για οποιεσδήποτε άμεσες ή έμμεσες ζημίες που ενδέχεται να προκύψουν από τη χρήση της ιστοσελίδας, τη διαβίβαση των δεδομένων, ή πιθανής παραβίασης των όρων χρήσης. Σας υπενθυμίζουμε ότι καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για τη δημιουργία ενός ασφαλούς και ευχάριστου περιβάλλοντος συναλλαγών.

 

Πνευματικά Δικαιώματα


Το περιεχόμενο του purebeauty.gr όπως τα κείμενα, οι εικόνες, το λογότυπα, τα εμπορικά σήματα και τα γραφικά αποτελούν αποκλειστική ιδιοκτησία του ηλεκτρονικού καταστήματος purebeauty.gr και των συνεργατών του. Απαγορεύεται η οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή ή αναμετάδοση του υλικού χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση του Ηλεκτρονικού Καταστήματος purebeauty.gr ή των συνεργατών του. Η PureBeauty προστατεύεται από την ελληνική και διεθνή Νομοθεσία περί Προστασίας Πνευματικών Δικαιωμάτων και οι παραβάτες θα διώκονται νομικά.

 

Παρουσίαση Προϊόντων


Η Purebeauty δεσμεύεται ότι τα προϊόντα που διατίθενται προς πώληση από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, είναι αυθεντικά και στις επίσημες συσκευασίες τους. Οι φωτογραφίες και τα κείμενά στις σελίδες παρουσίασης τους είναι ενδεικτικές. Η Purebeauty προσπαθεί να απεικονίζει με τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια τα προς πώληση προϊόντα,  όμως σε καμμία περίπτωση δεν ευθύνεται εάν κάποιος οίκος ομορφιάς έχει τροποποιήσει συσκευασία ή / και συστατικά σε κάποιο προϊόν του.

 

Όρια Ευθύνης


Η χρήση του ιστότοπού μας γίνεται αποκλειστικά με δική σας ευθύνη. Το ηλεκτρονικό κατάστημα purebeauty.gr καταβάλει κάθε προσπάθεια για το επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρει αλλά δεν υπάρχει απόλυτη εγγύηση πως δε θα υπάρξουν καθυστερήσεις ή λάθη. Οποιαδήποτε αναφορά ή σύνδεσμος σε άλλο ιστότοπο παρέχεται για δική σας διευκόλυνση και το purebeauty.gr δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο, τις ρυθμίσεις ασφαλείας, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες των ιστοτόπων αυτών. Οι φωτογραφίες των προϊόντων είναι ενδεικτικές. Το purebeauty.gr καταβάλει αδιάκοπες προσπάθειες για την ακριβή περιγραφή των προϊόντων και τη συνεχή ενημέρωση σας σχετικά με αυτά, παρ όλα αυτά δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή ανακρίβεια των πληροφοριών που παρέχονται από τις κατασκευάστριες ή προμηθεύτριες εταιρίες.
Οι τιμές του purebeauty.gr, καθώς και οι οποιεσδήποτε εκπτώσεις και προσφορές είναι διαθέσιμα αποκλειστικά από το διαδικτυακό τόπο του purebeauty.gr.

Σε όλες τις αναγραφόμενες τιμές περιλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%.


Επιστροφές

Σύμφωνα με όσα προβλέπει η νέα Οδηγία 2011/83/ΕΕ σχετικά με τα δικαιώματα των καταναλωτών, η οποία ενσωματώθηκε στο ελληνικό δίκαιο με την Κοινή Υπουργική Απόφαση Ζ1-891(ΦΕΚ Β΄ 2144/30.08.2013) που τέθηκε σε ισχύ στις 13.06.2014, μπορείτε να επιστρέψετε ολόκληρη ή μέρος της παραγγελίας σας εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την παραλαβή.

Προϋπόθεση είναι να επικοινωνήσετε πρωτίστως με την Pure Beauty στο sales@purebeauty.gr, ή στο 27520 97971.

Το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία, να είναι αχρησιμοποίητο και σφραγισμένο (κατά περίπτωση).

Επίσης, την επιστροφή πρέπει να συνοδεύει το παραστατικό που εκδόθηκε και αφορά την παραγγελία (απόδειξη Λιανικής Πώλησης ή τιμολόγιο)

Σε περίπτωση λανθασμένου ή κατεστραμμένου προϊόντος κατά την παράδοση, τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν την Pure Beauty, σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση τα έξοδα βαρύνουν τον πελάτη. Αφού λάβουμε το προϊόν και επιβεβαιώσουμε την κατάστασή του, σας επιστρέφουμε την αξία του/των προϊόντος/ντων σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε, εντός 3 εργάσιμων ημερών.

Σε περίπτωση που επιστραφούν ελλιπή προϊόντα με υπαιτιότητα του πελάτη, η PureBeautyδιατηρεί το δικαίωμα να παρακρατηθεί ποσό από το συνολικό πληρωθέν.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Εάν κατά την παράδοση της παραγγελίας σας διαπιστώσετε ότι το πακέτο είναι αλλοιωμένο καθ' οποιονδήποτε τρόπο (χτυπημένο, βρεγμένο, ανοιγμένο), παρακαλείσθε να μην αποδεχθείτε την παραλαβή του από τον courier, ώστε αυτό να επιστραφεί σε εμάς. Κατόπιν τούτου, επικοινωνούμε μαζί σας για τη διευθέτηση της παραγγελίας σας.