27520 97971
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 59€

Σχετικά με εμάς


Ποιοί είμαστε;


Είμαστε μία οικογενειακή επιχείρηση με έδρα το Ναύπλιο Αργολίδας στην Ελλάδα και με διακριτικό τίτλο "PURE BEAUTY". Αντικείμενό μας είναι η λιανική πώληση Επώνυμων Αρωμάτων, Καλλυντικών και Ειδών Προσωπικής Περιποίησης μέσω διαδικτύου. H Pure Beauty, δημιουργήθηκε από γνώστες της αγοράς των Προϊόντων Ομορφιάς καθώς και του Ηλεκτρονικού Εμπορίου, με σκοπό να παρέχει σε εσάς τα δημοφιλέστερα επώνυμα προϊόντα σε ασυναγώνιστες τιμές, μέσω άμεσης και ειλικρινούς εξυπηρέτησης. Ξεκινήσαμε το 2011, αρχικά μόνο με επώνυμα 100% αυθεντικά αρώματα.

Γρήγορα "αγκαλιάσατε" αυτό το νέο επιχειρηματικό μας εγχείρημα, οπότε κι εμείς ανταποκριθήκαμε άμεσα στο αίτημά σας για επώνυμα καλλυντικά, είδη προσωπικής περιποίησης αλλά και επώνυμα προϊόντα για τα παιδιά σας σε τιμές που δεν θα "άντεχε" να έχει ένα φυσικό κατάστημα. Σας ευχαριστούμε θερμά που πραγματοποιήσατε τις αγορές σας στο purebeauty.gr.


Γιατί να ψωνίσετε από εμάς;


Πρώτον και σημαντικότερον, σας προσφέρουμε Αρώματα και Καλλυντικά 100% Αυθεντικά, όχι ληγμένα ή αλλοιωμένα, τα οποία εισάγουμε από αξιόπιστους προμηθευτές του εξωτερικού (Αγγλία, Γαλλία). Χωρίς την ύπαρξη διαφόρων μεσαζόντων, οι τιμές μας (όπως θα διαπιστώσετε) βρίσκονται σε λογικά επίπεδα, κάνοντας έτσι την απόκτηση ενός αρώματος πιο προσιτή από ποτέ.
Δεύτερον, δεν είμαστε ένα απρόσωπο ηλεκτρονικό κατάστημα. Δεν έχουμε τηλεφωνήτριες, αναμονές, χαώδης αποθήκες και πολύπλοκα συστήματα εξυπηρέτησης πελατών. Ούτε έχουμε τις χιλιάδες παραγγελίες να εξυπηρετήσουμε κάθε ημέρα. Αυτό σημαίνει ότι όταν μας πάρετε τηλέφωνο ή μας στείλετε mail, θα εξυπηρετηθείτε αμέσως και το πιο πιθανό είναι να θυμόμαστε το όνομά σας και την παραγγελία σας.
Τρίτον, διατηρούμε στοκ εμπόρευμα, σε αντίθεση με άλλα ηλεκτρονικά καταστήματα. Όταν βλέπετε ένα προϊόν να είναι "ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ" τότε λέμε αλήθεια ότι το έχουμε και η παραγγελία σας εκτελείται άμεσα. Τέταρτον, τα στοιχεία σας είναι ασφαλή. Δεν στέλνουμε άσχετα e-mail, δεν τηλεφωνούμε χωρίς λόγο, δεν αποθηκεύουμε ευαίσθητα δεδομένα, και αν επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα αναδρομολογήστε σε ασφαλή ιστοσελίδα της Alpha Bank. Το ίδιο συμβαίνει εάν επιλέξετε να πληρώσετε μέσω Paypal. Ειδικά για τις πληρωμές με πιστωτική κάρτα, το μόνο που βλέπουμε είναι τμήμα του αριθμού της κάρτας, τον τύπο της κι αν έγινε δεκτή η συναλλαγή. Τίποτα άλλο.


Έχετε απορίες; Θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας; Θέλετε να προτείνετε κάτι;


Παρακαλούμε πολύ συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας. Αν πάλι βαριέστε το γράψιμο, τηλεφωνήστε μας στο 27520 97971, από 10:00 έως 19:00 Δευτέρα-Παρασκευή και από 10:00 έως 15:00 το Σάββατο.
Σας ευχαριστούμε που μας επισκεφτήκατε. Θα χαρούμε ιδιαιτέρως να σας εξυπηρετήσουμε.